Varicele

Varicele reprezintă dilatații ale vaselor de sânge ce apar de obicei in partea superioară a gambei, pe partea internă, subcutanat. Sunt de fapt niște vene de culoare verzui-albastruie, care, în timp, se dilată constant. Varicele pot apărea atât la femei cat și la bărbați la orice vârstă. În cazurile severe, varicele se pot rupe, sau pot da naștere la leziuni ulcerate, deschise, la suprafața pielii.

remedii-varice

Vene varicoase – remedii

Cauze favorizante: profesii care obligă persoana sa stea foarte mult în picioare, sarcina,favorizeaza apariția varicelor la femei deoarece sub presiunea greutății venele piciorelor se dilată foarte mult, traumatisme la nivelul picioarelor;
Menționăm că în cazul in care sunteți fumător si suferiți de această afecțiune, orice tratament devine inutil pana în momentul în care decideți să vă lăsați de fumat.

Recomandăm: exerciții musculare și mers aproximativ 30 de minute în fiecare zi, sunt contraindicate pozitiile inadecvate ale corpului: stat mult în picioare, poziția cu genunchii în unghi drept pelungită, genunchi peste genunchi, se recomandă ca seara picioarele să se odihneasca pe o pernă, se practică mersul pe varful picioarelor sau pe calcaie; practicarea ciclismului, natației, corectarea picioarelor plate, ortopedic, etc;se permite hidroterapia rece (comprese reci pe gambe timp de 20 minute, băi ale gambelor la 15 – 18°, 1 – 2 ori/zi; tocurile înalte sunt contraindicate, la fel șosetele sau ciorapii supraelastici, băile de soare prelungite.

Laserul poate fi folosit în tratarea varicelor înlocuind intervenţiile chirurgicale clasice ca metodă principală de rezolvare a bolii varicoase. de ajutor sunt diferite produse și suplimente speciale ce pot fi găsite în farmacii.

 

 

Timburg-Gel-Varice-500g

http://www.argefarm.ro/cosmetice/5586-Gel-Picioare-Grele-500ml.html

Ciorapi-Stop-Varice-Nr-4

http://www.argefarm.ro/ingrijire-personala/2963-Ciorapi-Stop-Varice-Nr-4.html

Mai multe produse dedicate acestei afecțiuni aveți în link: http://goo.gl/J26zxV

Lasă un răspuns