Tratament pentru piele uscata


shutterstock_242234209În perioada anotimpului rece, trebuie să ne protejăm pielea împotriva atacurilor externe. Aici putem include frigul, vântul, poluare sau lumina soarelui. Pielea uscată nu are sebum și acesta este principalul motiv pentru care trebuie să ne protejăm cât mai bine, mai ales dacă avem un astfel de tip de piele. Fără acest film hidrolipidic care protejeaza pielea putem avea parte de numeroase neplăceri, inclusiv senzațiile de mâncărime. Ca să reconstruim acest strat hidrolipidic este necesar să adoptăm o dietă sănătoasă și să adoptăm utilizarea anti-oxidanților și a mineralelor.

Utilizarea cremelor protectoare de zi este mai mult decât necesară. Noi recomandăm și chiar susținem folosirea produselor naturale. Uleiul de măsline în combinație cu două lingur de zahăr pot face adevărate minuni pentru piele. Rețeta este foarte simplă, la o lingură cu ulei de măsline adăugăm două linuguri de zahăr. Amestecăm foarte bine și o folosim pe toată suprafața corpului. Această combinație naturală va exfolia pielea și o va face mult mai elastică.

Există și produse care ajută la reconstituirea peliculei hidrolipidice a epidermei. Uleiul de primule sau uleiul de soia pot face adevărate minuni atunci când vorbim despre grija față de propriul organism.

Lasă un răspuns