Si bebelusii au nevoie de rasfat…


lotiunePielea bebelușilor este moale, fină și extrem de delicată. În primele luni de viață pielea celui mic suferă de descuamare fiziologică și uscare. Toate aceste modificări ale pielii necesită o foarte mare atenție din partea părinților, uneori și o simplă frecare de haine poate crea leziuni.

Probabil cea mai întâlnită problemă este iritața provocată de scutec. Apare la aproape toți bebelușii și este influențată de cât de mult lași copilul în mediul ud sau cât de strans este scutecul.

Dacă este să ne întoarcem în timp, în timpul sarcinii bebelușii se dezvoltă într-un mediu cu un nivel de ph8 și doar după naștere pH-ul se modifică.

Îngrijirea și baia zilnică sunt extrem de importante pentru bebeluși, tocmai pentru că trebuie să-i protejăm de această sensibilitate a lor și în același timp trebuie să alegem produse potrivite pielii lor, produse care conţin ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanți sintetici sau alcool.

Astăzi vă prezentăm o loțiune de corp specială pentru pielea celor mici. Este o fromulă fără parabeni și uleiuri minerale, conține pantenol și unt de shea. A fost produsă în laboratoarele Bubchen și concepută pentru a proteja și calma pielea delicată a bebelușilor.

Produsul este disponibil în shop-ul nostru, cât și în Farmacia Argefarm. 

Lasă un răspuns