Sezonul rece si Homeopatia


racitOdată cu apariția frigului este vremea să adoptăm măsuri care pregătesc sistemul imunitar pentru lupta cu microbii și virușii. 95% din afecțiuni sunt virale și aici vorbim despre virusurile Paragripale și Gripale. În acest sens prevenția trebuie să fie pe lista de priorități și nu facem altceva decât să creștem capacitatea de reacție a sistemului imunitar atunci când în schemă intervin atacuri microbiene. În acest caz produsele homeopate și administrarea de vaccinuri specifice sunt cele mai indicate.

Dacă folosim medicamente homeopatice unitare sau complexe, eliminăm foarte multe contraindicații pe care medicamentele clasice le pot avea. Anas barbariae, Echinaceea sau Influenzinum sunt cele mai indicate și ajută foarte mult organismul când vorbim despre prevențiie virale sau de natură microbiană. Raportând totul la homeopatice complexe INFLUCID, TONSILOTREN sunt produse recomandate în aceste situații. Să nu uităm faptul că o schemă de tratament poate să fie realizată numai de un medic homeopat, este sigurul în măsură să recomande tratamentul corect. Aceste informații pe care le oferim sunt doar orientative.

Febra o putem combate cu Aconitum. Luptă cu succes împotriva febrei, a nasului înfundat, tuse uscată sau o stare de rău general. În această categorie putem apela și la Bryonia, Belladonna sau Gelsemium.

Lasă un răspuns