Sange verde. Un rasfat benefic pentru organism!


shutterstock_243912682 În ultimii ani accentul pe sănătate a fost pus din ce în ce mai mult și foarte multe persoane au început să își schimbe modul de viață. Fiecare dintre noi n-am lovit la un moment dat de această problemă… detoxifierea organismului!

Astăzi revenim asupra grâului și suntem convinși că foarte puține persoane știu de proprietățile acestuia. Sucul de iarbă de grâu este un preparat extraordinar, purificator pentru organism și oferă un plus de vitalitate. Totul cât mai natural posibil și la mereu la îndemână.

Cum preparăm sucul de grâu?

Metoda este foarte simplă și relaxantă în același timp. Avem nevoie de 4-6 pumni de grâu pe care să-l „transformăm în iarbă de grâu”. Spălăm foarte bine grâul și îl așezăm într-o tavă, pe un strat de vată medicinală pe care am stropit-o cu foarte multă apă plată. (Este foarte important să nu folosim apa de la robinet)

Acoperim grâul cu un ziar și revenim asupra lui după 3 zile. Vom observa că grâul încolțește și apar mustăcioare… Acum este momentul să îl plantăm în pământ care nu conține chimicale, distanța între boabele de grâu poate să fie de până la 2 cm.

grau

După aproximativ o săptămână vom avea plante de aproximativ 10 -15 cm, timp în care udăm în fiecare dimineață boabele de grâu. Putem face acest lucru cu ajutorul unui pulverizator. Ușurează foarte mult munca.

Acum avem iarbă de grâu proaspătă în propria locuință și putem să începem să ne preparăm elixirul minune! Avem nevoie de un blender sau un storcător de fructe. Tăiem o mână de grâu cu ajutorul unei foarfece și o introducem în storcător. Sucul obțiunut se consumă pe loc. Repetăm operațiunea câteva zile, este recomandat să facem o pauză de 3-4 săptămâni între aceste cure cu iarbă de grâu. Acest produs este excelent detoxifiant pentru organism, facilitează eliminarea toxinelor din ficat și reduce îmbătrânirea prematură.

iarba

PS: Pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție, în shop-ul nostru există Pulbere din iarbă de grâu, gata preparată pentru utilizare. Produsul este disponibil aici

Lasă un răspuns