Remedii homeopate pentru răceală și gripă


homePentru că anotimpul rece aduce cu el o grămadă de probleme de sănătate, trebuie să învățăm să avem grijă de propriul organism, astfel păstrăm la distanță răceala și gripa. În homeopatie există din fericire tratamente pentru aceste afecțiuni. Chiar dacă de cele mai multe ori nu realizăm acest lucru, există diferențe între gripă și răceală.

În cazul răcelilor primele simptome sunt reprezentate de nasul înfundat, strănut, tuse, dureri în gât, dureri de cap, uneori chiar febră. Sunt aproximativ 200 de tulpini de virusuri care cauzează răceala, aceasta trece în 3-7 zile în cel mai fericit caz…

Dacă vorbim despre gripă, lucrurile se complică. Aceasta are un debut foarte rapid și este însoțită de febră foarte mare, dureri musculare, dureri în piept, transpirație, frisoane și o stare generală de oboseală.

Și pentru că doream să ne axăm pe remediile homeopate, iată o schemă de tratament pe care o recomandăm în astfel de cazuri.

Argentum Nitricum, Arsenicum album, Ammonium carbonicum, Bryonia alba, Calcarea carbonica, Kalium bichromicum, Mercurius solubilis. Este foarte importantă părerea unui medic înainte de a apela la un astfel de tratament, la nevoie vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare.

Lasă un răspuns