Masaj facial, efecte antirid

Odată cu îmbătrânirea, elasticitatea pielii începe să scadă și țesutul subcutanat devine mai expresiv.

Pielea din jurul ochilor necesită o atenție specială. Ea are nevoie de tratament intens, dar delicat, măști faciale, de curățare și tratamente nutritive – toate aceste proceduri trebuie să fie făcute  în mod regulat. Dar, în afară de asta, poți avea grijă de pielea ta prin masaj. Se poate face ușor, chiar și în timp ce aplici crema de față. Această procedură va face pielea să arate proaspătă și previne îmbătrânirea prematură, vei elimina excesul de lichid din țesut, se îmbunătățește circulația sângelui, reduce liniile fine și ridurile, crește elasticitatea pielii.

Efectele sunt vizibile în 2 săptămâni, fără să cheltuiți nimic și totul se poate petrece în confortul de acasă.

Înainte de masajul pielii, aplicați ulei, gel sau o cremă de ochi conceput special pentru a zona respectivă, puteți încerca cu ulei, de exemplu: uleiul de migdale este o alegere bună, uleiul de măsline este o altă opțiune viabilă sau puteți  alege alte variante cu combinații de uleiuri.

Aplicați crema sau uleiul folosind degetul inelar, mângâiați ușor pielea, trebuie să urmăriți imaginea de mai sus pentru a reuși să păstrezi liniile corecte ale feței.

Masarea pielii din jurul ochilor ar trebui să se facă numai strict de-a lungul liniilor care se întind cel mai puțin. Trebuie să fiți blândă și să  evitați presiunea prea mare. Nu întindeți pielea în timp ce efectuați masajul.

Pune degetul la baza nasului, apoi cu o ușoară apăsare începi să mergi spre partea de sus a frunții. Aceeași mișcare o repeți și către tâmple, până la linia unde începe să crească părul dar și către vârful nasului (vezi săgețile din imaginea de mai sus).

Masează pleoapele circular, de la baza ochilor către exterior și invers.

Urmează cu degetul fiecare săgeată din imagine și repetă mișcarea de cel puțin 10 ori.

Dacă degetul nu mai alunecă mai aplică ulei, după ce ai terminat spală-te pe față cu apă călduța și aplică o cremă adecvată tenului tău.

Timpul maxim de efectuare al acestui masaj trebuie să fie de 10 minute zilnic.

Acest masaj îl puteți face la orice oră, nu are o perioadă anume.

Așadar, zâmbiți și încântați-vă pielea cu degetele delicat pentru a dobândi un ten radiant încetinind efectele îmbătrânirii premature.

Cu bine.

 

Lasă un răspuns