Îngrijirea mâinilor…


le maniMâinile noastre un o adevărată carte de vizită. Mainile au rămas din păcate partea corpului cel mai puțin abordată din punct de vedere cosmetic și aici greșim de cele mai multe ori. Mâinile au nevoie de o atenție specială.

Dacă stăm să ne gândim puțin, ele redau foarte multe povești, lecții de viață care vorbesc despre creație, precizie, eleganță, calm, iertare… Într-o oarecare măsură sunt ochi în întuneric, nu au rușine dar au foarte multă demintate. Toată viața noastră stă în propriile mâini…

Primul contact cu o persoana, în multe dintre culturile lumii, se face prin strângerea mâinilor. Putem afla atât de multe despre o persoană după felul în care îți strânge mâna… Consistența, textura pielii sau temperatura mâinii. Sunt aspecte peste care trecem de cele mai multe ori cu nepăsare…

Tind să cred că mâinile curate, îngrijite, sunt cele mai importante elemente ale unei prime impresii. Un punct de legătură între oameni.

Dacă vorbim despre grija pe care trebuie să o acordăm mâinilor din punct de vedere medical, cei de la Garnier au un produs excelent pentru protecție. Crema Mâini Reparatoare, un tratament minunat prin care reconstructia barierei cutanate este accelerată. Formula de bază conține foarte multe uleiuri de fructe, foarte hrănitoare. O utilizare a acestui tratament pentru o perioadă de minim 3 săptămâni, diminuează semnificativ pielea uscată cu până la 55%!

În magazinul nostru online vă oferim acest tratament la prețul de 12,64RON! Produsul este disponibil aici și se poate livra oriunde în țară cu ajutorul serviciilor de curierat. În același timp, specialistii Argefarm vă pot ajuta cu sfaturi pentru găsirea produselor destinate tipului tău de piele.

Lasă un răspuns