Fototerapia cu lumina roşie, o modalitate de a şterge ridurile şi cicatricile lăsate de acnee

O solutie de ultimă generatie care promite rezolvarea mai multor probleme ale pielii dar şi reintinerirea facială este disponibilă şi în Romania. Este vorba de fototerapia cu lumina roşie, care ajută la eliminarea ridurilor fine de expresie, diminuarea ridurilor profunde, regenerarea pielii, ameliorarea cuperozei, reducerea cicatricilor şi accelerarea vindecării după proceduri agresive.

Beneficiile fototerapiei

Cum se face o şedinţă de fototerapie cu lumina roşie

Fototerapia cu lumina rosie

Fototerapia cu lumina rosie

Degradarea fibrelor elastice din piele duce la apariţia ridurilor de diferite adâncimi şi a pielii „lăsate”. Colagenul se regenerează uimitor sub acţiunea lămpii cu lumina roşie.

Expunerea se face ca la un solar, diferenăa e că solarul distruge pielea şi e cancerigen în timp ce lumina roşie o regenerează, fară durere şi făra riscuri. Saloanele care oferă această terapie dispun de o lampă concepută pentru faţă, gât şi decolteu.

În funcţie de starea fiecarui pacient sunt necesare fie o şedintă pe saptamană, fie doua pe saptamană, efectuate la o distanţă de cel puţin două zile.

O şedinta durează în jur de 20 de minute, timp în care se produce regenerare blândă şi progresivă a colagenului. Durata tratamentului variază în funcţie de problema tratată şi de recomandarea dermatologului. Cea mai bună perioadă pentru efectuarea fototerapiei cu lumina rosie este toamna şi iarna.
Solarul cu infrarosu şterge defectele de pe faţă mai bine decat botoxul

Tratamentul poate fi şi chiar este indicat să se asocieze cu alte proceduri de întinerire a pielii, ca: microdermabraziunea, lumina intens pulsată, radiofrecvenţa bipolara, toate avand efect sinergic şi ajutându-se una pe alta, ducând la obţinerea unui aspect întinerit al pielii, fară bisturiu.

Fototerapia cu lumina roşie este recomandată, de asemenea, pacienţilor cu calviţie/alopecie sau pacientilor afectaţi de căderea excesiva a părului, deoarece lumina roşie stimuleaza celulele de la radacina firului, declansând regenerarea acestuia.

Lasă un răspuns