Protejează-ți organismul!


fier ancaTe-ai întrebat vreodată cât de important este fierul pentru organismul tău?  Găsim fierul în ficatul de porc, creier, ciuperci albe, pătrunjel, spanac, grâu, prune uscate. Lipsa fierului din organism produce anemie, este necesar pentru sinteza celulelor sănătoase ale sângelui și acesta este doar unul dintre procesele benefice pe care fierul le are asupra organismului nostru.

Cantitatea insuficientă de fier din organism poate fi recunoscută după pierderea poftei de mâncare, anemie, limba inflamată, stări generale de confuzie însoțite uneori și de oboseală sau depresie.

Recent am introdus în gama noastră de produse Fierul Organic. Este un produs excelent și îl recomandăm cu căldură atât copiilor cât și adulților. Are un efect corector al rezervelor de fier, imunostimulator și poate că cel mai important aspect… nu irită stomacul.

Administrare:
Pentru adulti, doza recomandata este de 3 capsule pe zi, pentru copii de la 6 ani în sus doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi, pentru femei însarcinate, în perioadele postpartum și alaptare se administrează 2 capsule pe zi, înainte de mesele principale sau între mese, in cure de 30 de zile, cu pauze de 10 zile si curele se pot relua cat timp este nevoie.

Compozitie:
Extract integral, 100 % natural din : Urzica (Urtica dioica ), Coacaz-negru (Ribes nigrum), extract din ficat, Vitacan (vitamina C naturala obtinuta din extract de Maces – Rosa canina), Vitovo (extract din ou integral), Drojdie invertaza, maltodextrina.

Produsul este disponibil pentru comandă în magazinul nostru online, mai multe informații aici

Lasă un răspuns