Emulsie de plaja


emulsieCei de la Cosmetic Plant au dezvoltat recent o emulsie pentru plajă bogat în ulei de catina. Până aici nimic ieșit din comun, însă cătina este cu adevărat o plantă miraculoasă și trebuie să învățăm să-i folosim eficient proprietățile.

Cătina este un arbust care poate crește până la 6 metri înălțime, are ramurile pline cu țepi lungi și frunzele sunt înguste. Înflorește în lunila martie/aprilie și partea folosită în fitoterapie o reprezintă fructele, foarte bogate în vitamina C și ulei foarte hrănitor pentru piele și afecțiunile ei.

În Cătină găsim vitaminele E, K,F,P şi complexul B, minerale, aciyi graşi polinesaturati. Cătina are un puternic efect emolient, vitaminizant, depurativ… Preparatele pe bază de cătină sunt recomandate în virozele respiratorii, afecţiuni hepatice, oculare, ulcer gastric, ateroscleroză şi multe alte afecţiuni.

Dacă revenim la produsul prezentat astăzi, emulsie Plaja Cosmetic Plant este un produs excelent atunci când vorbim despre protejarea pielii. Dioxidul de titan şi uleiul de cătină asigură o protecţie UV ridicată şi o bronzare uniformă şi fără arsuri solare. În textura de bază a fost introdus uleiul de măsline şi vitamina E, necesare în procesul împotriva îmbătrânirii premature.

Emulsia de Plaja Cosmetic Plant este disponibilă pentru comandă la preţul de 22,39RON în shop-ul nostru online sau direct în Farmacia Argefarm.

Lasă un răspuns