De ce avem nevoie de lampa din sare roz de Himalaya?

In zilele noastre lămpile din sare de Himalaya, devin foarte populare. In prezent trăim o epoca a tehnologiei și suntem înconjurați în mod constant de dispozitive electronice. Fie că este vorba de telefoanele noastre mobile, televizoare sau calculatoare, există mereu un tip de dispozitiv electronic în apropiere. In timp ce dispozitivele noastre oferă bucurie și divertisment,  știați că pot fi dăunătoare pentru corpul uman? In afară de a ne distruge ochii și să ne corupă mințile, televizoarele, tabletele și Smartphone-urile emană ioni pozitivi. Ionii pozitivi sunt periculoși pentru respirație și nu fac doar asta ci influențează negativ organismul nostru, creierul și sistemul nervos. Din păcate suntem înconjurați de tehnologie și este aproape imposibil să scăpam de ionii pozitivi.

Cei mai mulți oameni știu că lămpile de sare pot curăța și purifica aerul, dar puțini știu cât de incredibil este procesul într-adevăr. De fapt lămpile de sare funcționează din cauza unui proces cunoscut sub numele de higroscopicitate. Atunci când lampa de sare este încălzită, umiditatea este absorbită în sare. Particulele de praf, fum de țigară, polen sunt absorbite în lampă. Apa care a fost aspirată în lampă se va evapora în cele din urmă, iar poluanții atmosferici nocivi vor fi prinși în particulele de sare. Având în vedere că lampa de sare elimină poluarea din aer, automat ne gândim la beneficiile pozitive care le are pentru plămâni.

Forma face să arate ca un obiect de decor atractiv, ele au diferite culori (alb, roz, portocaliu și roșu), în funcție de locul în care se află mina, dar toate fac același lucru.

Am discutat pe scurt modul în care ionii pozitivi afectează sănătatea, dar vestea bună este că lămpile din sare de Himalaya pot oferi un remediu pentru această problemă. Inhalarea ionilor pozitivi din aer este foarte nesănătoasa pentru plămâni și trahee. Așadar, ionii pozitivi din aer sunt absorbiți de sare împreună cu apa și alți poluanți, iar când vaporii de apă sunt eliberați înapoi în aer, ionii negativi sunt expulzați de asemenea. Recent s-a făcut legătura între ionii pozitivi și epuizarea fizică. De exemplu, aerul este umplut cu ioni negativi după ploaie și de aceea te simți bine când te duci afară după ce a plouat. Această lampă oferă același sentiment doar că în interiorul locuinței tale.

Nu numai că lampa de sare vă oferă energie și aer purificat, dar mai mult, ne ajută să avem un somn liniștit prin umplerea aerului cu ioni negativi (ionii pozitivi epuizează oxigenul din creier, prin expunerea repetată într-un mediu încărcat, poluat).

Așadar cristalele din sare de Himalaya, sunt cele mai pure disponibile pe pământ. Spre deosebire de sarea de masă tratata chimic , aceste cristale de sare roz sunt necontaminate cu toxine și poluanți, are aproape 100 de urme de minerale.

Sunt mai mule motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui să avem acasă acest bulgare de sare, care oferă numeroase beneficii pentru sănătate, putem aminti:

  • – durerile de cap
  • – tulburări ale sistemului nervos
  • – reumatism
  • – răceli
  • – probleme respiratorii
  • – alergii
  • – probleme legate de stres
  • – afecțiuni ale pielii
  • – insomnie și tulburări de somn.

Prin urmare, atât pentru aspectul plăcut al acestei lămpi cât și pentru beneficiile enumerate mai sus, este un motiv întemeiat că să aveți acasă o lampă din sare de Himalaya. Pur și simplu pune-o pe un loc preferat în camera unde petreci mai mult timp sau în cazul în care aerul este afectat de diverse dispozitive electronice și veți experimenta în curând schimbări pozitive.

Puteți comanda lampa cu sare de Himalaya direct din magazinul online

Cu bine.

 

Lasă un răspuns