Cearcăne dimineața? Iată câteva trucuri.


cearcane_13601800Despre cearcăne nu mai este necesar să spunem foarte multe, medicii dermatologi susțin faptul că aceste nu pot dispărea în totalitate decât cu ajutorul chirurgiei estetice. Cu toate astea, există remedii care ajută foarte mult la micsorarea acestora și prezentăm câteva dintre ele în rândurile de mai jos.

Cartoful. Este probabil una dintre cele mai naturale soluții aflate întodeauna la dispoziția noastră. Secretul? Amidonul și vitamina C pe care le gâsim în cartof, aceste substanțe reduce din edem și va dezumfla zona respectivă. Putem aplica rondele de cartof crud, direct pe ochi, timp de aproximativ 15-20 de minute. Este recomandat să facem acest tratament seara înainte de culcare.

Castravetele. Are miraculoasa funcție de a reduce senzația de oboseală din jurul ochilor și luminează zonele de sub ochi. Folosirea lui este extrem de simplă, cu sucul obținut din castravetele ras se aplică cu ajutorul unor discuri demachiante și sunt lăsate să acționeze aproximativ 15 minute. Procedura se poate repeta în fiecare dimineață. Cine nu dispune de foarte mult timp liber la dispoziție poate să folosească felii proaspete de castravete.

Pentru că discutam mai sus despre cartof, putem combina sucul de cartof și castravete, în părți egale. Și în acest caz apelăm la ajutorul discurilor demachiante. Mult succes!

Lasă un răspuns