Minune verde… Ardeiul Iute!


ardeiMai multe studii recente au scos la iveală faptul că capsaicina, substanța care se găsește în ardeiul iute, poate fi folosită în prevenirea cancerului intestinal. Această substanță este un component activ din ardeiul iute, datorită ei apare iuțeala ardeiului.
Știm deja că ardeiul iute este foarte eficient în curele de slăbire, ajută la arderea eficientă a caloriilor și reduce pofta de mâncare.

Anestezic local. Capsaicina reduce mult intensitatea durerilor la interacțiunea cu un neurotransmiţător care se găseşte în creieri și nervul sprinal, acest neurotransmiţător este responsabil cu apariția senzațiilor dureroase. În acest sens putem să folosim extract de Capsaicina și îl putem aplica pe zona afectată. Plasturii cu ardei iute sunt excelenți pentru articulații, ameliorează umflăturile și durerle.

Ardeiul iute te slăbește! Discutam la începutul materialului despre efectele ardeiului iute în lupta cu kilogramele. Tot despre Capsaicina vorbim și mai ales despre faptul că mâncând ardei iute stimulăm termogeneza, un proces prin care energia se transformă în căldură și se menține metabolismul rapid.

Lasă un răspuns