Alergia la Ambrozie


OLYMPUS DIGITAL CAMERAȘi dacă tot suntem în luna august, alergiile la ambrozie sunt din ce mai frecvente în această perioadă. Cum se produce această alergie?

Rinita alergică declanșată de ambrozie se manifestă aproape la fel în toate cazurile, dacă îți curge nasul, dacă ai ochii roșii si înlăcrimați… mai mult ca sigur suferi de această afecțiune.

Ambrozia este o plantă destul de comună, provine din America de Nord și adoră locurile necultivate. O întâlnim adesea în parcuri, în zone cu ruine și char pe lângă șinele de tren. Alergiile din timpul verii pot produce multe neplăceri, majoritatea alergiilor apar atunci când organismul nostru denotă o sensibilitate crescută la anumite particule cu care intrăm în contact. Poți cu ușurință să îți dai seama dacă ai o problemă alergică. Umflarea ploapelor, lăcrimarea, mâncărimea ochilor, stănutul în rafale, senzația de mâncărime la nivelul nasului… sunt doar câteva dintre semnalele de alarmă care apar. Alergiile din timpul verii sunt extrem de periculoase, simptomele pot apărea și la persoanele care până acum nu au avut astfel de probleme.

Dacă revenim la alergia provocată de Ambrozie, în contact cu polenul plantei, pielea persoanelor alergice dezvoltă reacții destul de neobișnuite, sistemul respirator este afectat și pot să apară erupții și zone edematoase.

Cum poate fi diagnosticată alergia la ambrozie?

În general sunt necesare câteva teste cutanate, vor confirma pozitiv sau negativ alergia pentru polenul acestei plante. Sunt necesare analize de laborator, ele conduc la un diagnostic sigur.

Cum prevenim?

În prezent nu avem o legislație destul de permisivă și nu există vreo notă care să protejeze persoanele alergice la acestă plant, vorbim aici strict de stârpirea Ambroziei. Poți evita locurile în care aceasta crește și din când în când este bine să faci cure de densensibilizare, sunt extrem de vitale.

Tatamentul Alergiilor

Noi vă recomandăm și chiar vă îndemnăm să încercați produse homeopate, mai mult decât atât, venim în întâmpinarea celor alergici cu o gama variată de produse: Ambrosia CH15, Ambrosia CH30, Ambrosia CH7 și multe alte produse destiante în special alergiilor la polenul de Ambrozie. Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție!

Reacțiile exagerate a sistemului imunitar la anumite substanțe sunt principalele semne de întrebare. Intensitatea și simptomele alergice depind foarte mult de tipul de alegen sau de organele afectate. Organismul percepe agentul alergen ca pe o adevarata invazie, mai exact, sistemul imunitar este responsabil pentru aceste reacții ivite în urma contactului cu un alegen, infofensiv pentru majoritatea persoanelor, periculos pentru cei sensibili. Homeopatia este folosită pentru a vindeca alergiile. Aceasta reechilibreaza sistemul imunitar.

Lasă un răspuns